Sali

MBC Salikuva Pieni

HARDKNOCKS TRAINING CENTER

Hardknocks Training Center on Pitäjänmäellä toimiva kamppailusali, jossa voi harjoitella ammattilaisohjauksessa brasilialaista jujutsua, lukkopainia, vapaaottelua ja pystykamppailua. Tiloista löytyy myös erinomaiset mahdollisuudet omatoimiseen kuntoiluun ja myymälä, josta voi ostaa virvokkeita sekä kaikki harjoitteluun tarvittavat välineet ja varusteet.

Tarjolla on useita eri tasoryhmiä iän ja edistymisen mukaan, joten kaikille löytyy sopiva tapa harjoitella. Salin opettajat ovat maamme ehdotonta huippua alallaan. Hardknocks Training Centerillä harjoittelee BJJ Center, joka on yksi Suomen menestyneimpiä brasilialaisen jujutsun kilpailutiimejä. Mukana on Suomen-, Euroopan- ja maailmanmestareita. Tarjoammekin ammattitaitoista opetusta jokaiselle harrastajalle, oli sitten tähtäimessä kilpailut tai rauhallinen kunnonkohotus.

Hardknocks Training Centerillä on toiminnalliseen harjoitteluun tarkoitettu tila, jossa on mm. kahvakuulia, levytankoja ja kuntopalloja. Jokainen harrastaja saa käyttöönsä avainkortin, jolla voi käydä harjoittelemassa myös ohjattujen harjoitusaikojen ulkopuolella.

Sali on toiminut maaliskuusta 2014 lähtien täysin uusissa tiloissa Pitäjänmäen juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Salilla on 300 m2 tatamia, vapaaotteluhäkki sekä useita erikokoisia nyrkkeilysäkkejä, jotka ovat kaikki harrastajien käytössä.

Espoon Leppävaarasta ja Helsingin ydinkeskustasta pääsee Pitäjänmäen asemalle suoraan A-junalla. Samalle asemalle pysähtyvät myös mm. Elielinaukiolta lähtevät bussit 231, 270, 360K sekä Kampista bussi 39. Herttoniemestä saapuvan bussin 59 ja Eirasta lähtevän bussin 14 päätepysäkit ovat Pajamäessä, josta on ulkoilureitin kautta noin 5 minuutin kävelymatka salille.

YHTEYSTIEDOT

Hardknocks Training Center
Takkatie 7
00370 Helsinki

info@jmkamppailupalvelu.fi
myymälä auki klo 16:30 – 20:30